Veido valymo prietaisai

Apie veido valymo prietaisų žalą

Knygos "Grožio mitai" apžvalga

Tai viena iš sričių grožio pasaulyje, kuri mano pačios mažiausiai tyrinėta. Tačiau kaip ir daugeliui moterų, visada kyla klausimas, kas saugu, o kas ne. Juk nenorime turėti pasekmių praėjus laikui :)

Dermatologė Tina savo knygoje rašo: "Šie prietaisai, sukeliantys švelnius mechaninius virpesius, yra puiki fizioterapija, gerai stimuliuoja kraujotaką, be to, sukuria lengvo šveitimo efektą <...> Dar svarbu valymo greitis ir spaudimo jėga. Po tokios procedūros veidas turi parausti, gali atsirasti pojūtis, kad jis atgavo tonusą."

Atlikus veido valymą, naudojamų kremų, losijonų, tonikų veiksmingumas padidėja. Taip pat labai svarbu priemones naudoti tinkamai - ant švarios ir drėgnos odos, nespaudžiant ir masažuojant masažo linijomis.

Netinkamai naudojant prietaisus yra nemenka tikimybė pažeisti veido odą. Todėl svarbu kas ir kaip tai atlieka. Taip pat svarbu atkreiti dėmesį į jautrią odą, tikrinti jos sudirgimą į prietaiso naudojimą. Jei nejusite diskonforto, galima prietaisus naudoti ir ilginti valymo laiką. 
Eksfolizacija kartą per savaitę padeda išsaugoti odos standumą ir elastingumą, taip pat pailgina natūralios hialurono rūgšties gyvavimą, tačiau injekcijos išsisklaido greičiau.

Komentarai